Partenerii principali
UDI

Dermatologia este acea ramură din medicinei care se ocupă de diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cutanate, anexelor pielii (păr, unghii) și a mucoaselor adiacente (cavitate bucala și organe genitale). De asemenea, dermatologul se ocupă de problemele pielii la copil, tratează boli cu transmitere sexuală, urmărește evoluția leziunilor de tip nevic, tratează cancere cutanate sau efectuează proceduri de înfrumusețare a pielii (peeling, laser terapie, acid hialuronic, toxină botulinică).

Uniunea dermatologilor ieșeni (UDI) a fost inființată în anul  2012 din dorința de a furniza informație medicală de calitate, proceduri medicale unice dar și din dorința de a crea un mediu prielnic schimbului de experiență, aici reunindu-se medici cu o carieră vastă în domeniul dermatologiei.

Sub egida UDI s-au desfășurat și se desfășoară conferințe, cursuri de educație medicală continuă, mese rotunde sau workshop-uri de actualitate. 

Scopul nostru profesional este acela de a vehicula informație medicală de înaltă calitate atât către tinerii specialiști dar și către pacient iar noutățile medicale sunt prezentate și dezbătute în așa fel încât  beneficiarul maxim să fie pacientul nostru.

Our partners

Chicken Recipes Meat Nutrition facts Zip Code Look Up Current time in Australia dermatologie iasi Canada Postcode Lookup Sydney Postcode Deranjamente DIGI Reclamatii magazine online Mesaje de la multi ani Avarii si deranjamente energie electrica si gaze Relatii clienti EmagVremea Oradea 7 Zile Digi Rcs Rds Vremea Constanta Horoscop azi Capricorn Contact eMag Saptamana 4 de sarcina Telefon contact EON Contact Google Romania Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Deranjamente EON Cod postal Alba NYC Hospitals Local Time USA Phone number UK