Partenerii principali

Ce este acneea si cum o tratăm?

Scris de udi
15 ian. 2019
09:42

Pielea acneică este grasă, lucioasă, roşie, cu numeroase comedoane (puncte negre şi albe), papulo-pustule (coşuri), noduli, chisturi şi cicatrici. Aceasta necesită o îngrijire permanentă pentru o perioadă îndelungată de timp. Tratamentul acneei constă în curăţirea cu soluţii speciale după care aplicarea de creme specializate, tratament dermato-cosmetic, tratament igieno-dietetic (reguli de igienă, nutriţie, hidratare).

Tratament anti-acnee (acneea localizată la față, erupțiile acneiforme)

Etapa inițială – folosirea unor produse din Brandul NATINUEL. Aceste produse profesionale reduc secreția de sebum, scad inflamația, reduc apariția de noi leziuni.
Seba 12
Ance stop
Acne mask
Cleanser strong
Tratamentul cicatricilor post-acnee – prin utilizarea laser-ului fracțional
Eliminarea post-operatorii, post-arsură, post-lezionale sau de altă natură.

Seba 12

Fluid recomandat pentru reglarea și normalizarea secreției sebacee de la nivelul pielii cu tendință acneică. Formula sa este special concepută pentru tratarea diferitelor tipuri de leziuni acneice iar rezultatele apar dupa un timp foarte scurt de folosire.

CLEANSER Strong 9%

Gel de curățare pentru tenul gras și acneic. Gelul de curățare este recomandat pentru tenul gras și acneic deoarece înlătură impuritățile și ajută la reglarea secreției sebacee, restabilind homeostazia pielii.

ACNE STOP

Produs profesional cu efect reglator al seboreei, efect de scădere a hiperkeratozei și de inhibare a proliferării bacteriene. Produs de calitate profesională, cu acțiune împotriva celor 4 factori etiologici principali ai formării acneei. Efectele sale au acțiune anti-seboreică, anti-keratozică, anti-inflamatorie și anti proliferare bacteriană.

ACNE MASK

Acest produs ajută la calmarea, netezirea și normalizarea tenului. Masca profesională recomandată ca adjuvant în tratamentul tenului gras și acneic.
Formula sa favorizează regresia problemelor de la nivelul pielii și normalizarea tegumentului, dând imediat senzația de confort.